SALE!

iPhone 11 (64GB)

19,690.00ден

6 Месеци Гаранција

Прочитајте ги правилата за гаранција.

Спецификации на мобилниот телефон:

Дата на производство: 2019, September

Висина: 6.1"

Тежина/Дебелина: 194g, 8.3mm thickness

Меморија: 64GB/128GB/256GB

Оперативен систем: iOS 13.1.2

РАМ Меморија: 4GB

Батерија: 3110mAh

Камера: 12 MP

Брз Контакт:

Сподели

телефони на промоција