SALE!

iPhone 11 Pro (64GB)

23,490.00ден

6 Месеци Гаранција

Прочитајте ги правилата за гаранција.

Спецификации на мобилниот телефон:

Дата на производство: 2019, September

Висина: 5.8"

Тежина/Дебелина: 188g, 8.1mm thickness

Меморија: 64GB/256GB/512GB

Оперативен систем: iOS 13.1.2

РАМ Меморија: 4GB Ram

Батерија: 3046mAh

Камера: 12MP

Брз Контакт:

Сподели

телефони на промоција