SALE!

iPhone 11 Pro Max(64GB)

28,390.00ден

6 Месеци Гаранција

Прочитајте ги правилата за гаранција.

Спецификации на мобилниот телефон:

Дата на производство: 2019, September

Висина: 6.5"

Тежина/Дебелина: 226g, 8.1mm thickness

Меморија: 64GB/256GB/512GB

Оперативен систем: iOS 13.1.2

РАМ Меморија: 4GB RAM

Батерија: 3969mAh

Камера: 12MP

Брз Контакт:

Сподели

телефони на промоција