SALE!

iPhone 12 (128GB)

27,790.00ден

6 Месеци Гаранција

Прочитајте ги правилата за гаранција.

Спецификации на мобилниот телефон:

Дата на производство: 2020, October

Висина: 6.1"

Тежина/Дебелина: 164g, 7.4mm

Меморија: 128GB

Оперативен систем: iOS 14.1, upgradable

РАМ Меморија: 4GB

Батерија: Li-Ion 2815 mAh, non-removable

Камера: 12MP

Брз Контакт:

Сподели

телефони на промоција