SALE!

iPhone 13 (128GB) NEW

46,290.00ден

12 Месеци Гаранција

Прочитајте ги правилата за гаранција.

Спецификации на мобилниот телефон:

Дата на производство: 2021, September

Висина: 6.1"

Тежина/Дебелина: 174g, 7.7mm

Меморија: 128GB

Оперативен систем: iOS 15, upgradable

РАМ Меморија: 4GB

Батерија: Li-Ion 3240 mAh, non-removable

Камера: 12MP

Брз Контакт: