SALE!

iPhone X (64GB)

12,990.00ден

6 Месеци Гаранција

Прочитајте ги правилата за гаранција.

Спецификации на мобилниот телефон:

Дата на производство: 2017, November

Висина: 5.8"

Тежина/Дебелина: 174g, 7.7mm

Меморија: 64GB

Оперативен систем: iOS 11.1.1

РАМ Меморија: 3GB

Батерија: 2716mAh

Камера: 12MP

Брз Контакт:

Сподели

телефони на промоција