SALE!

iPhone XR (64GB)

17,290.00ден

6 Месеци Гаранција

Прочитајте ги правилата за гаранција.

Спецификации на мобилниот телефон:

Дата на производство: 2018, October

Висина: 6.1"

Тежина/Дебелина: 194g, 8.3mm

Меморија: 64GB

Оперативен систем: iOS 12

РАМ Меморија: 3GB

Батерија: Li-Ion 2942 mAh, non-removable

Камера: 12MP

Брз Контакт:

Сподели

телефони на промоција