SALE!

iPhone XS (64GB)

16,690.00ден

6 Месеци Гаранција

Прочитајте ги правилата за гаранција.

Спецификации на мобилниот телефон:

Дата на производство: 2018, September 21

Висина: 5.8"

Тежина/Дебелина: 177g, 7.7mm thickness

Меморија: 64GB

Оперативен систем: iOS 12

РАМ Меморија: 4GB

Батерија: 2658 mAh

Камера: 12MP

Брз Контакт:

Сподели

телефони на промоција