SALE!

iPhone XS Max (64GB)

15,490.00ден

6 Месеци Гаранција

Прочитајте ги правилата за гаранција.

Спецификации на мобилниот телефон:

Дата на производство: 2018, September 21

Висина: 6.5"

Тежина/Дебелина: 208gr

Меморија: 64GB

Оперативен систем: iOS 12

РАМ Меморија: 4GB

Батерија: 3174 mAh

Камера: 12MP

Брз Контакт:

Сподели

телефони на промоција