105

1,500.00ден

12 Месеци Гаранција

Прочитајте ги правилата за гаранција.

Спецификации на мобилниот телефон:

Дата на производство: 2017, August

Висина: 1.8"

Тежина/Дебелина: 73g, 14.4mm thickness

Меморија: 4MB storage, no card slot

Оперативен систем: Feature phone

РАМ Меморија: 4MB Ram

Батерија: 800 mAh

Камера: Нема

Брз Контакт:

Сподели

телефони на промоција