Првиот Galaxy S со вградено пенкало!

Најбрза поправка на секој  Мобилен Уред

Знаеме дека вашето време е скапоцено, и сме тука да ви понудиме експресен сервис за било кој мобилен уред.

Најбрза поправка на секој  Мобилен Уред

Пополнете го формуларот и нашите сервисери ќе ве контактираат во најкраток рок.

iphone x cracked-min-min iphone x b-min-min
iphone
samsung
huawei
Sony_logo
one plus 2logo
nokia

Оставете ги вашите контакт податоци и нашиот тим ќе ве контактира во рок од 24 часа.

* Доколку го испраќате барањето за нарачка од страницата на саканиот произввод, ќе бидеме известени за кој мобилен уред се интересирате.

БАРАЊЕ ЗА СЕРВИС

Пополнете ги сите податоци од формата со цел да дознаеме што повеќе за вашиот проблем – и ќе бидете контактирани во рок од 24 часа, од нашите сервисери. За побрзо решавање на проблемот, ве молиме да не побарате на телефонот 071 933 393.