Контакт

Локација

Бул. Јане Сандански Бр. 9/2 Локал 6, Скопје, Македонија

Телефон

+389 71 933 393

Email Address

[email protected]

Контактирајте не

За било какви прашања, контактирајте не преку социјалните медиуми – или во нашиот продажен салон.